o podjetju

o podjetju

Podjetje Epson d.o.o. je družinsko podjetje katero je bilo ustanovljeno leta 1991  s 100% privatnim lastništvom ustanovitelj podjetja Jakob Emeršič. Zametki podjetja segajo vse v leto 1980 ko je g. Jakob Emeršič registriral gradbeno dejavnost Jakob Emeršič s.p. Leta 2012 se je zaradi reorganizacije podjetja izvedla združitev z podjetjem Rob-Mar d.o.o.  tako, da je združeno podjetje obdržalo ime podjetja Epson d.o.o.. Podjetje se ukvarja z gradbeništvom, logistiko ter imamo lastno gramoznico v Pleterjah kjer proizvajamo agregate za betonske mešanice ter ostale agregate za potrebe gradbeništva. Smo pogodbeni dobavitelj dveh betonarn Pomgrad Gm d.o.o. v Hočah ter Bolkop d.o.o. Ptuj. Letna proizvodnja gramoznice je cca 150.000t. Podjetje ima dolgoletne reference in izkušnje na 
področju gradbeništva.  

GLAVNI KUPCI

⦁ POMGRAD GM d.o.o.  
⦁ POMGRAD D.D.
⦁ MAGNA d.o.o. 
⦁ BOLKOP d.o.o.    
⦁ KIPERTRANS d.o.o. 
⦁ GRADBENIŠTVO KRT d.o.o.
⦁ GRADBENIŠTVO REPNIK d.o.o.
⦁ OBČINA DESTRNIK
⦁ OBČINA PTUJ
⦁ OBČINA VIDEM
⦁ SŽ-VIT PTUJ d.o.o.    
⦁ PFAIFER&LANGEN G.M.B.H.  

Vizija/poslanstvo/strateški načrt podjetja

Podjetje bo nemoteno delovalo še naprej s svojo osnovno dejavnostjo, ki je opisana v predhodnih točkah. Na tem področju podjetje uspešno deluje v obdobju svojega obstoja in ima visok ugled, zaradi obstoječih izvedenih projektov oz. referenc. 
Podjetje se v roku naslednjih 5 let vidi kot uspešen dobavitelj svojih produktov in storitev v Sloveniji in Evropi. Poslanstvo podjetja je ostati še najprej odlično podjetje v svoji dejavnosti, ki mu naročniki zaupajo, ohraniti dobro ime in ostati korak pred konkurenco. 
Iz obstoječih referenc in sodelovanja v zadnjem letu je razvidno, da se podjetja, ki jim dobavljamo  blago in storitve vračajo k nam in ponovno zaupajo. Zadovoljni so z našim delom in izvedbo, kar nam daje možnosti za nadaljnje sodelovanje in razvoj. Prav tako nas priporočajo ostalim potencialnim kupcem, kar nam omogoča širjenje kroga naročnikov.

sl_SISlovenščina